Fotozoektocht Vielsalm: De Driehoek van de Macralle


Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in de streek van Vielsalm bevindt zich een gelijkaardige Driehoek van de Macralle. Hier doen zich allerlei paranormale fenomenen voor, te wijten aan de activiteiten van de beruchte heks, of macralle, Gustine Maka. Als tovenares had zij de zwarte magie bestudeerd, en zo slaagt ze er zelfs na haar dood nog regelmatig in de streek te betoveren of te ‘macralliseren. Is het weer zo ver, dan kun je de vloek alleen opheffen door de Macralle Formule uit te spreken, waarmee zij haar toverkunsten ‘ondertekent’... Slaag jij erin, al of niet met je paranormaal team, Vielsalm nog eens te demacralliseren?

Deze fotozoektocht is geschikt voor paranormaal onderzoekers van 8 tot 88 jaar (al zullen 7 tot 77-jarigen of 9 tot 99-jarigen er ook plezier aan beleven). Het enige dat je nodig hebt, is een fotoboekje, en de oplossingen (onder gesloten omslag). Organiseer je de fotozoektocht als een spel, waarin verschillende spelers of teams het tegen elkaar opnemen, dan heeft iedere speler of ieder team een fotoboekje nodig.

Alle info & bestellingen van het doe-het-zelf pakket:
Bêche 7b, 6690 Vielsalm
080/68.56.47
De fotoboeken zijn beschikbaar op diverse plaatsen in Vielsalm - o.a. in het Maison du Tourisme, Avenue de la Salm, 50 - Vielsalm / www.vielsalm-gouvy.be - open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur, en tijdens het weekend van 10.30 tot 16 uur.
 
De fotozoektocht werd ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met de gite La Tanière: www.gitelataniere.be