Flanders Fantastica: fotozoektocht of GPS-stadsspel Gent


Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen gaan? Een fotozoektocht door (On)Bekend Gent!

Enkele buitenaardse wezens werden door een Gentse magiër een paar eeuwen geleden ontvoerd en opgesloten, ergens in Gent. Ze staan nu op het punt te ontwaken uit hun winterslaap, met alle gevolgen vandien.  

Een stadsspel in de vorm van een fotozoektocht of GPS-spel, ontworpen door Patrick Bernauw (scenario) en Marc Borms (fotografie), en geïnspireerd door de science-fiction en griezelverhalen van de Gentse schrijver John Flanders/Jean Ray. Iedere deelnemer ontvangt een fotoboek en ieder team krijgt MP3's te horen met fantastische luisterspelen en griezelige muziekjes. Geschikt voor het hele gezin - nu ja, laten we zeggen: van 8 tot 88.

Kostprijs GPS-spel, vraag een offerte via www.gpsrent.beBestel hier een PDF van de fotozoektocht met draaiboek en oplossingen voor de organisatie/spelleiding aan 30 euro. U kunt de PDF naar believen kopiëren of bekijken op iPad of tablet (1 toestel per team volstaat).


* Facultatief: beluister en/of download één of meerdere audio tracks (MP3) van http://audiotheater.bandcamp.com/album/flanders-fantastica