Info & Contact

Patrick Bernauw

info@stadsspel.be - Tel + 32 53 78 30 10

De Geheimen van Brugge“Vlaanderen heeft eindelijk zijn De Da Vinci Code,” zei de pers over de historische thriller van Patrick Bernauw, Het Bloed van het Lam. In het kader van een onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters stoot een researcher in dit boek op een occult geheim van de Tempeliers en de Heilige Graal, dat alles te maken heeft met Brugge. In het stadsspel De Geheimen van Brugge werkt Patrick Bernauw dit thema verder uit.

Slaagt u erin, samen met de auteur, de mysteries van het Heilig Bloed & de Heilige Graal te ontsluieren? Van het Minnewater tot de Jeruzalemkerk treedt u daarbij ook letterlijk in de voetsporen van ene... Dan Brown! Een esoterische stadswandeling, een fascinerend citygame voor liefhebbers van het mysterieuze! Uitstekend geschikt voor een occulte city trip!


Bestel hier uw doe-het-zelf pakket aan 30 euro, bestaande uit:

* PDF van het fotoboek waarmee het spel gespeeld wordt, en dat u gedurende een periode van 1 jaar mag kopiëren op het aantal exemplaren dat u wenst (de PDF mag evenwel in geen geval verkocht of verhandeld worden!) + draaiboek voor de organisator, met oplossingen.  Ook heel handig om te spelen met een tablet of iPad per team, waarop de PDF kan bekeken worden!
  

Podcast Mysterieus België

Populaire posts van deze blog

Workshop Stadsspel Maken met Patrick Bernauw

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven?

Online Moordspel: De Moord op Albert I, Marche-les-Dames 1934