Info & Contact

Patrick Bernauw

info@stadsspel.be - Tel + 32 53 78 30 10

Met Quasiloco door LeuvenLeuven, 1531… Een leerling van de beruchte magiër Cornelius Agrippa roept de demon Quasiloco op, die de stad terroriseert tot hij door die andere vermaarde magiër, Doctor John Dee, wordt geëxorciseerd voor een periode van 444 jaar. Sinds kort is Quasiloco echter terug… en weer volop actief in de universiteitsstad.


Doctor B. Zhom heeft de hand kunnen leggen op de zwarte spiegel van John Dee en roept het grote publiek nu op de geheimen van de zwarte magie te ontsluieren, de codes te kraken en de strijd aan te binden met de Demon van Leuven, die als vanouds door Leuven dwaalt… Slaagt uw team erin voldoende positieve energie vrij te maken om de geest opnieuw te bezweren voor een periode van minstens 444 jaar?


Verdeeld in een aantal teams bezoekt u met het fotoboek


Met Quasiloco door Leuven

de mooiste plekjes van Leuven. U brengt onderweg denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde. Dit teambuilding stadsspel, dat de vorm heeft van grappig-griezelige fotozoektocht, start op de Grote Markt en eindigt circa drie uur later op de Oude Markt. 

Eventueel werken wij voor u een doe-het-zelf pakket "op maat" uit.

Wilt u dit spel spelen, geheel voor u georganiseerd,
met een professionele spelleider en catering van uw keuze,
neem dan een kijkje op:

http://www.stadsspel.be/


U kunt Met Quasiloco door Leuven bestellen (en betalen) via Lulu, eventueel met rechtstreekse downloads (PDF).

Aankoop van een doe-het-zelf pakket via Lulu geeft u een gebruikslicentie van 1 jaar, dit wil zeggen dat u auteursrechterlijk de toelating hebt om alle nodige drukwerk te maken (bijvoorbeeld van PDF's van fotoboek en werkboekjes), op zoveel exemplaren als u dat wenselijk acht, binnen het jaar van de aankoop van het doe-het-zelf pakket. Daarna dient u opnieuw een aanvraag te doen bij de rechthebbenden: dat kan via deze website.

Fotoboek:
of
als gedrukt boek (10 euro):
PDF van draaiboek met oplossingen en werkboekje (20 euro):

Podcast Mysterieus België

Populaire posts van deze blog

Workshop Stadsspel Maken met Patrick Bernauw

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven?

Online Moordspel: De Moord op Albert I, Marche-les-Dames 1934