Info & Contact

Patrick Bernauw

info@stadsspel.be - Tel + 32 53 78 30 10

De Spoken van Brugge


Brugge wordt reeds geruime tijd opgeschrikt door drie spoken. Slaag jij erin hun dolende geesten weer tot rust te brengen? Het ene spook wordt Clement de Kluizenaar genoemd: hij duikt te pas en te onpas op om de mensen de stuipen op het lijf te jagen.Het tweede spook is de zogenaamde Pater van de Poertoren...
En het derde is dat van een Venetiaanse Witte Juffer, naar wie de Pater van de Poertoren nu al vele eeuwen lang op zoek is. De Pater van de Poertoren wil de Witte Juffer vergiffenis vragen voor een doodzonde die hij heeft begaan. En de Witte Juffer is best bereid hem zijn zonden ook te vergeven, maar tot dusver hebben zij elkaar nooit weten te vinden…


Misschien kun jij hen helpen, door de gepaste bezwering uit te spreken in het spookhuis waaruit zij rond het uur van middernacht telkens weer verschijnen… om er nog voor het eerste ochtendgloren weer in te verdwijnen? Maar dan zul je dit spookhuis wel moeten localiseren… En daarin zul je alleen slagen door het spoor te volgen van… de Spoken van Brugge!Verdeeld in een aantal teams bezoekt u met het fotoboek De Spoken van Brugge de mooiste plekjes van het Venetië van het Noorden. U brengt onderweg denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde. Dit teambuilding stadsspel, dat de vorm heeft van een fotozoektocht, start aan het Minnewater en eindigt circa drie uur op de Markt. 

Bestel hier uw doe-het-zelf pakket, bestaande uit: 1 draaiboek voor de organisator, met oplossingen (40 euro + 6% BTW - indien meer dan 20 deelnemers: draaiboek = gratis) en 1 exemplaar fotoboek "De Spoken van Brugge" per deelnemer (5 euro + 6% BTW).

Op hetzelfde emailadres kan er ook een PDF van het fotoboek en het draaiboek (voor de organisator, met oplossingen) verkregen worden, die u dan zelf naar believen kunt fotokopiëren of bekijken op iPad of tablet (1 toestel per team volstaat). Kostprijs is 40 euro.Demo draaiboek/werkboek:

Podcast Mysterieus België

Populaire posts van deze blog

Workshop Stadsspel Maken met Patrick Bernauw

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven?

Online Moordspel: De Moord op Albert I, Marche-les-Dames 1934