De Steen der Wijzen



Welkom in Brussel, hoofdstad van alchemisten en vrijmetselaars. Welkom in mijn stad, waar de stenen spreken… in twee talen.

Alchemisten uit vroeger tijden zochten de Steen der Wijzen, die hen moest toelaten onedele metalen om te zetten in edele metalen, en waardoor ze ook “het vloeibaar goud” zouden vinden, het aqua vita, het Elixir van het Eeuwige Leven… Sinds de middeleeuwen hebben alchemisten en vrijmetselaars hun geheimen achtergelaten in de stenen van de stad.

Wil u de 7 Mysteries van de Steen der Wijzen ontsluieren en een ware “ingewijde” worden? Laat mij dan uw gids wezen op het pad van de geheime kennis. Weet echter dat het met succes beëindigen van het Magnum Opus of het Grote Werk alleen is weggelegd voor hem of haar die zich de moeite getroost de in steen geschreven geheimen te ontcijferen…




Verdeeld in een aantal teams bezoekt u met het fotoboek


De Steen der Wijzen

de mooiste plekjes van Brussel. U brengt onderweg denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde. Dit teambuilding stadsspel, dat de vorm heeft van een schattenjacht of fotozoektocht, start in het Warandepark van Brussel en eindigt circa drie uur later in de buurt van de Grote Markt.




Bestel hier uw doe-het-zelf pakket, bestaande uit:


* 1 draaiboek voor de organisator, met oplossingen - 40 euro + 6% BTW


* 1 werkboekje per team (aanbevolen: 2-8 teamleden) - 5 euro + 6% BTW


* 1 exemplaar "De Steen der Wijzen" per deelnemer -  5 euro + 6% BTW

Indien meer dan 20 deelnemers: draaiboek is gratis.

Eventueel werken wij voor u een doe-het-zelf pakket "op maat" uit.

Wilt u dit spel spelen, geheel voor u georganiseerd,
met een professionele spelleider en catering van uw keuze,
neem dan een kijkje op:

http://www.stadsspel.be/





U kunt dit stadsspel ook bestellen (en betalen) via Lulu, eventueel met rechtstreekse downloads (PDF).


Aankoop van een doe-het-zelf pakket via Lulu geeft u een gebruikslicentie van 1 jaar, dit wil zeggen dat u auteursrechterlijk de toelating hebt om alle nodige drukwerk te maken (bijvoorbeeld van PDF's van fotoboek en werkboekjes), op zoveel exemplaren als u dat wenselijk acht, binnen het jaar van de aankoop van het doe-het-zelf pakket. Daarna dient u opnieuw een aanvraag te doen bij de rechthebbenden: dat kan via deze website.

E-boek (PDF) van draaiboek met oplossingen en werkboek (20 euro):



Fotoboek
als download (PDF, 20 euro)
of
als drukwerk (10 euro/ex.):