Info & Contact

Patrick Bernauw

info@stadsspel.be - Tel + 32 53 78 30 10

Algemeen
Sinds 2005 organiseerden wij met vzw de Scriptomanen honderden ludieke, originele en spannende stadsspelen in heel “Mysterieus” België”. De scenario’s zijn van de hand van auteur Patrick Bernauw, en eventueel kun je hem ook strikken als spelleider. Sinds april 2020 maken wij ook coronaproof #blijfinuwkot varianten van onze stadsspelen, waarbij je geheel virtueel een stadsspel kunt spelen met opgenomen of live video, audio, chat… en met Google Maps!
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Graag met opgave van datum of periode, schatting van het aantal deelnemers, taal (indien Frans of Engels) en geprefereerde locatie (stad).

Tel + 32 53 78 30 10


De stadsspelen zijn standaard opgevat als een GPS-spel, maar wij werken ook spelen uit op maat die werken via podcast (op je eigen smartphone of tablet, maar zonder mobiel internet) of met een app (op je eigen smartphone of tablet, met mobiel internet)… Ze krijgen een of meerdere professionele spelleid(st)er(s) mee, of je organiseert en speelt ze helemaal zelf met een handig doe-het-zelf pakket en eigen spelleiding.

Standaard duren onze stadsspelen 3 uur en hebben ze een cultuur-toeristisch karakter. We hebben spelen beschikbaar in Aalst, Affligem, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Mons, Namen, Orval en Vielsalm, maar we komen desnoods ook in uw dorp of streek langs.
De groep wordt verdeeld in een aantal teams van 5 à 6 personen die het tegen elkaar opnemen en uiteenlopende denk-, onderzoeks- en creatieve opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Alle leden van het winnende team krijgen een prijs!PRIJSINDICATIE
Deze prijzen zijn niet definitief maar richtinggevend; alle prijzen exclusief 6% BTW en vervoerskosten vanuit Aalst. Ze gelden voor een Nederlandstalig spel door ons georganiseerd, met professionele spelleiding, in Aalst, Affligem, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Namen of Mons:
Tot 20 deelnemers: 600 € 
Van 21-50 deelnemers: 800 € = basisprijs 
+ vanaf 21 deelnemers: 50€ per 5 deelnemers (50 deelnemers = 1100 euro)
Van 51-100 deelnemers: 1350 € = basisprijs (spelleiding 2 personen)
+ vanaf 51 deelnemers: 50€ per 5 deelnemers (100 deelnemers = 1850 euro)

Podcast Mysterieus België

Populaire posts van deze blog

Workshop Stadsspel Maken met Patrick Bernauw

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven?

De Spoken van Brugge