GPS-Schattenjacht


Concept
Onze GPS-Schattenjacht is eigenlijk een soort Geocache 2.0. De groep wordt onderverdeeld in teams van +-5 personen die het tegen elkaar moeten opnemen. Op de interessantste plekken van een locatie (stad of bos) naar keuze verstoppen wij Geocaches (schatten) die de teams met behulp van hun GPS moeten zoeken.
In elke Geocache zit een code die via SMS naar een spelnummer moet worden verstuurd. Een computer valideert het antwoord en kent afhankelijk van de moeilijkheidsgraad punten toe. Deelnemers kunnen in ruil voor punten via SMS een tip opvragen moesten ze geblokkeerd zitten bij een bepaalde Geocache. Bij een spel onder onze begeleiding komen ze onderweg ook onze spelleider(s)  tegen die hen extra punten kan toekennen voor het afleggen van teambuilding praktische proeven.
Het team die de meeste caches vindt, en dus de meeste punten verzamelt, wint het spel… Deelnemers kunnen ten allen tijde via SMS de punten van de andere teams raadplegen, wat zorgt voor een interessant competitie-element.
Praktisch
Het spel kan starten en stoppen op een door jullie aangegeven locatie: bvb. een café of restaurant – voorzover dit past binnen het parcours. De exacte duurtijd van het spel kan worden aangepast op eenvoudige vraag (standaard = 3 uur). Wij verwachten dat ieder team beschikt over een voldoende opgeladen GSM waarmee +- 15 SMSjes mogen worden verstuurd naar een normaal GSM nummer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@stadsspel.be
Tips: